SportKošarkaNastavlja se košarkaška Euroliga

Nastavlja se košarkaška Euroliga

U Euroligi danas su na rasporedu četiri meča. Od 18 časova snage će u Moskvi odmjeriti domaći CSKA i Fenerbahče. Biće ovo repriza prošlosezonskog finala i svakako najzanimljiviji meč današnjeg programa. I dalje nije poznato da li će za Moskovljane nastuputi udarni tandem De Colo – Teodosić, ali bez obzira na tu činjenicu aktuelni prvak u ovaj susret zasigurno ulazi kao favorit. CSKA je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisao samo jedan poraz, dok je ekipa iz Istanbula na omjeru 8-5. Danas je na programu i meč između Darussafake i Maccabija u Volkswagen Areni. Biće to duel sedmoplasirane i desetoplasirane ekipe Eurolige, a početak susreta zazakazan je za 18.45 časova. Sat i po vremena kasnije u Atini će započeti susret Panathinaikosa (8-5) i Baskonije (9-4), dok će se od 21 sat u Palau Blaugrani sastati Barcelona (5-8) i Emporio Armani (4-9).
(sportsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE