Lokalne TemePozitivno VisokoNavijačka skupina "Demoni": Novi grafit na stadionu i uskoro službeni navijački štand...

Navijačka skupina “Demoni”: Novi grafit na stadionu i uskoro službeni navijački štand (FOTO)

Najvjerniji navijači NK Bosna, popularni “Demoni” se zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli i učestvovali u izradi grafita, zahvaljujemo se Eminu Efendiri i Mega Color-u na saradnji. Ova akcija je pokazala da se sve može uraditi ako smo složni i odlučni u svojim namjerama, sve za Visoko sve za Bosnu.
Mi nikada nismo niti ćemo bilo šta raditi iz interesa, već isključivo iz ljubavi prema klubu i naravno gradu. Zato vas sve pozivamo da nam se pridružite i na utakmicama jer igračima naša podrška mnogo znači. Mi “Demoni” na ovome nećemo stati i imamo u planu još mnogo toga. Ono što će biti NOVO na stadionu Luke jeste i štand koji će služiti upravo nama “Demonima”. Na štandu će te moći za vrijeme svih utakmica kako prvog tima tako i omladinskog pogona, kao i drugih dešavanja kupiti osvježavajuća pića, grickalice, slatki program kao i neke rekvizite sa obilježijima našeg kluba i navijačke skupine “Demoni”.
Kućicu nam je obezbijedio naš predsjednik Nermin Kadrić i ovim putem mu se zahvaljujemo i za ovu donaciju kao i mnoge druge do sada. Naravno zahvaljujemo se i ostalim članovima Uprave na super saradnji koju ćemo nastaviti i u budućnosti. Cijene na samom štandu će biti pristupačne svima. Sav prihod od prodaje će pomoći “Demonima” kako bi sami sebi finansirali naše potrebe; gostovanja, rekviziti i naravno mnoge druge akcije koje imamo u planu da radimo. Održavat će se sedmični sastanci kako bi svi naši članovi imali uvid o uloženom i potrošenom novcu, tačnije uvid u prihode i rashode, kako bi sve bilo transparentno unutar grupe.
Ovaj projekat je dugoročan i nadamo se da će te nas podržati u svemu ovome. Shop “Demona” posjetite već na prvoj domaćoj utakmici protiv Bosne Sema.
DRUGI ZBOG FURKE MI ZBOG LJUBAVI.
U galeriji slika pogledajte izradu grafita kroz objektiv kolega sa TV Vinet.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE