Lokalne TemeSportNavijačka skupina "Demoni": Poziv na utakmicu protiv Bosna Sema i posjetu navijačkom...

Navijačka skupina “Demoni”: Poziv na utakmicu protiv Bosna Sema i posjetu navijačkom štandu

Pozivamo sve navijače, simpatizere, građane da na utakmici koja se igra na stadionu Luke u subotu 11.03 sa početkom od 15.00 sati između NK Bosna Visoko i NK Bosna Sema posjete i naš štand (SHOP) koji zvanično počinje sa radom.

Na samom štandu možete kupiti sokove, grickalice, slatki program i još mnogo toga. Kupovinom ovih proizvoda pomažete “Demonima” kako bi mnogo lakše funkcionisali. Na štandu ćete moći kupiti i majice našeg nogometnog kluba po cijeni od 15KM kao i polusezonske članske kartice koje koštaju 10KM. Kupovinom majica i članskih kartica pomažete našem nogometnom klubu. Nadamo se vašoj podršci.

BUDI “DEMON” BUDI BOSNA


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE