Lokalne TemeSportNavijačka skupina "Demoni": Vrijeme je da neki napuste klub ma kako se...

Navijačka skupina “Demoni”: Vrijeme je da neki napuste klub ma kako se oni zvali !

Ne želeći kvariti ambijent zbog dva posljednja poraza NK BBosna, mi navijači želimo ovim saopštenjem reći sve ono što misle, a što se direktno tiče NK Bosna, ljudi u i oko kluba, igrača, privrednika i svih ostalih dušebrižnika. Želimo podsjetiti svu visočku, a i širu javnost da mi kao navijačka skupina smo bili tu kad je bilo najteže, sad smo tu, tu ćemo i ostati.

Bosna je naš klub, Visoko je naš grad, tu smo rođeni, tu ćemo umrijeti, tu nam je najbolje. Zbog raznoraznih dušebrižnika želimo upoznati svu visočku javnost i sve druge koje Bosna kao sportski kolektiv interesuje da smo mi navijači uvijek tu, i da mi nemamo nikakvog interesa, jedini nas interes je Bosna!

Ponavljamo, djelovanje “Demona” je časno, pošteno i bez interesa. Naše stavove mogu kritikovati svi ali mi nismo niti ćemo ikada biti nečiji plaćenici. Svi koji imaju bilo kakve nejasnoće i bilo kakva pitanja a tiču se direktno nas kao navijača, odgovor mogu dobiti kada god to žele i na bilo koji način. Mi mislimo da jedan sportski kolektiv ne može funkcionisati na entuzijazmu dva ili tri čovjeka. NK Bosna ne pripada nijednoj stranci i vjerujemo da će tako i ostati. Što se tiče fudbalera, njih želimo podsjetiti da im navijači nikada nisu okrenuli leđa ali da su nezadovoljni – JESU!

Vrijeme je da svi oni koji ne žele da rade i izvršavaju svoje obaveze napuste klub ma kako se oni zvali, vrijeme je da svi ustanemo i pomognemo Bosni da ostvari cilj, a cilj je jasan, vrijeme je da počnemo biti otvoreni i iskreni jedni prema drugima jer bolju i ljepšu NK Bosna i bolje i ljepše Visoko od ovoga mi nemamo.

Demoni Visoko 1989.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE