SportKošarkaNedim Buza se danas priključuje Utah Jazzu

Nedim Buza se danas priključuje Utah Jazzu

Mladi bh.reprezentativac, Visočanin  Nedim Buza će ove godine biti jedan od dvojice predstavnika naše zemlje na NBA draftu. Ovaj sjajni mladi košarkaš priključit će se danas Utah Jazzu uoči drafta koji će se održati 25. juna u New Yorku i to u dvorani Brooklyn Netsa Barclays Centru.

Nedim Buza se danas priključuje Utah Jazzu Nedim Buza Tim iz Utaha pozvao je na pripreme ukupno šest mladih košarkaša. Osim Buze, u Zions Bank Basketball Centru danas će se pojaviti Tyler Haws, TaShawn Thomas, Lucas Dias Silva, Sam Thompson i Alan Williams.

Jazzeri imaju pravo na 12. pick prvog kruga ovogodišnjeg NBA drafta, kao i dvojicu košarkaša iz drugog kruga.

Osim Buze, na ovogodišnji draft se prijavio i Adin Vrabac.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE