Lokalne TemeStaro VisokoNekad bilo sad se spominjalo, KTK Visoko

Nekad bilo sad se spominjalo, KTK Visoko

KTK Visoko je kolektivna emocija svih Visočana. Ovaj kolektiv je odhranio generacije Visočana i bio apsolutno najprepoznatljiviji brend socijalističkog Visokog. Fabrike širom bivše Jugoslavije, prodavnice širom svijeta, modne revije sa najpoznatijim manekenima u Parizu, Pragu, Milanu …

Danas, ništa nije ostalo od toga izuzev starih fotografija koje svjedoče o jednom vremenu i ljudima koji su radili i izgrađivali KTK Visoko. Jedna od takvih fotografija je i ova koju objavljujemo a na kojoj su Zaim Smajic, Hamo Bajramagić, Ismet Buljević, Rizo Skopljak, Mustafa Fetišević, Sudo Klino i Salko Zubić.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE