Naslovnica Sport Rukomet Nermin Salman...

Nermin Salman, čudotvorac sarajevske Bosne postao novi član UO RK Bosna Centrotrans Visoko

681
PODIJELI
Rukometni klub Bosna Centrotrans iz Visokog prošle sedmice dobio je novi Upravni odbor na čelu sa gospodinom Adnanom Delićem, a administrativni dio visočkog rukometnog kluba danas je dobio veliko pojačanje. Tako se Upravnom odboru priključio gospodin Nermin Salman, dugogodišnji sportski radnik i čovjek koji je jedan od najzaslužnijih za uspjehe sarajevske Bosne, koja je svoje najveće uspjehe doživjela dok je Salman bio u klubu.
“Nismo ušli u ovaj posao da bismo bili nijemi posmatrači, već da vratimo stari sjaj Visokom, kao rukometnoj sredini. Iskoristio bih priliku i da čestitam gospodinu Salmanu na ulasku u ovaj projekat. Drago nam je da se priključio prijatelj Visokog i prijatelj rukometa”, kazao je predsjednik UO Delić.

Nermin Salman je istakao da vjeruje u pozitivnu priču, te je zbog toga ušao u cijeli projekat.

“Što se tiče RK Bosna Centrotrans mislim da svi mi imamo jasan cilj, a to je da vratimo Bosni stari sjaj i da nikada ne doživi sudbinu koju je imala ranijih godina. Optimista sam i idemo da radimo”, kazao je, između ostalog, Salman.

Osim ulaska gospodina Salmana u UO Bosna Centrotrans pridruženi članovi su od jučer Eldin Mekić i fra Stipo Alandžak koji su i ranije bili članovi UO Bosne C.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.