Lokalne TemeSportNK Bosna bogatija za još jednog sponzora: Remix novi prijatelj žuto-ljubičastih

NK Bosna bogatija za još jednog sponzora: Remix novi prijatelj žuto-ljubičastih

Remix d.o.o. Visoko novi je sponzor NK Bosna Visoko. U klupskim prostorijama i zvanično je potpisan jednogodišnji ugovor za sezonu 2015/2016.

“Potpisani ugovor je veoma značajan za klub, odnosno samo jačanje kluba. Meni je izuzetno drago da dosadašnji rad UO daje pozitivne rezultate, odnosno da se prepoznaje rad istog.”, kazao je Emin Efendira, član UO NK Bosna Visoko.

“Ja moram reći da mi je veoma drago da su se u NK Bosna pokrenule stvari u pozitivnom smjeru, a dokaz za to su rezultati kluba kod svih selekcija, kao i građenje infrastrukture na Gradskom stadionu Luke koja je zaista za svaku pohvalu. Ovim putem želim dati punu podršku ljudima u klubu koji su vratili NK Bosna tamo gdje i pripada. Mi ćemo i u budućnosti nastojati da podržimo NK Bosna”, kazao je Mirsad Rezaković ispred Remix d.o.o. Visoko.

“Remix” doo Visoko osnovan je 1995. godine, a osnovna djelatnost firme je ofsetna štampa.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE