SportNogometNK Bosna: Još vrlo malo vremena i mjesta za prijavu na malonogometni...

NK Bosna: Još vrlo malo vremena i mjesta za prijavu na malonogometni turnir

NK Bosna Visoko obavještava javnost i zainteresovane subjekte da je veliki broj ekipa u dosadašnjem periodu izvršio prijavu i uplatu kotizacije za malonogometni turnir u okviru Kulturno-sportske manifestacije “Visočko ljeto 2016”. Obzirom da je broj prijavljenih ekipa skoro dostigao maximum za organizaciju turnira, pozivamo zainteresovane da što prije izvrše prijavu ekipa kako ne bi ostali bez učešća na ovom atraktivnom takmičenju sa visokim iznosom nagrada.

Podsjećamo, NK Bosna Visoko u okviru Kulturno-sportske manifestacije „Visočko ljeto 2016“, a pod pokroviteljstvom Općine Visoko, organizuje turnir u malom nogometu na malonogometnom igralištu (rukometni teren) stadiona Luke Visoko. Turnir će se održati u periodu od 13. do 17. jula, u terminima od 17:00 do 23:30 sati. Kotizacija za ekipu iznosi 250 KM.

Nagrade na turniru su sljedeće:

Prvo mjesto: 5.000 KM
Drugo mjesto: 1.000 KM
Treće mjesto: 750 KM.

Također nagrade će biti podijeljene i za najboljeg igrača, najboljeg strijelca, te najboljeg golmana, kao i za Fair Play ekipu. Žrijeb za turnir će se održati 9. jula u 19:00 sati na gradskom stadionu Luke u prostorijama kluba.

Prijave ekipa se primaju na telefon 061/269-131, Dario Božić i 062/797-715, Adnan Hodžić.

Osobe mlađe od 15 godina se ne mogu prijaviti na turnir.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE