Lokalne TemeSportNK Bosna Visoko naredni mjesec počinje izgradnju tribine i pratećih sadržaja

NK Bosna Visoko naredni mjesec počinje izgradnju tribine i pratećih sadržaja

Predsjednik UO NK Bosna Visoko, Nermin Kadrić najavio je da će visoški klub u narednim danima potpisati ugovore sa još nekoliko novih sponzora, istakavši da su u Bosni izuzetno zadovoljni sa dosadašnjim odzivom privrednika sa općine.

Kadrić je prokomentarisao i aktuelno stanje u igračkom kadru.

“Što se tiče igračkog kadra, tu također možemo biti zadovoljni. Kao što znate, naši igrači su na pripremama u Mostaru, gdje imaju odlične uslove za rad, te se ovim putem zahvaljujem osoblju Hotela Hercegovina i FK Velež Mostar”, istakao je Kadrić, koji je najavio i infrastrukturne radove.

“U narednom periodu ćemo uraditi sanaciju glavnog terena, ali i pomoćnog terena sa umjetnom travom. Također, u planu je da krajem mjeseca marta krenemo u izgradnju nove tribine, sa svim pratećim sadržajima. Naš cilj i dalje ostaje Premijer Liga, te se nadamo da ćemo uz podršku vlasti, privrednika i navijača ovaj cilj i ispuniti”, zaključio je Kadrić.

visoko.ba/scsport.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE