Lokalne TemeSportNoć profi boksa u Visokom: Meč večeri Radmilović – Čvorović

Noć profi boksa u Visokom: Meč večeri Radmilović – Čvorović

Bokser Haris Radmilović koji je krenuo sa borbama u profi boksu, širom evropskih ringova i protiv izuzetno jakih i kvalitetnih rivala, imat će novi meč 23. decembra (petak), u dvorani Franjevačke klasične gimnazije u Visokom. Bit će ovo njegov 24. meč u profi karijeri, a u kome će pokušati slaviti novi trijumf protiv dosta neugodnog, također iskusnog boksera iz Srbije Nedeljka Čvorovića, a kojem će ovo biti 21. meč u profi boksu.

Zahvaljujući dosadašnjim dobrim rezultatima,i uz veliku pomoć priznatog bokserskog menađera Dalibora Bana, pred talentovanim i neustrašivim borcem Radmilovićem, sada je novi izazov i kvalitetan rival, a o čemu nam je Haris rekao: – Očekujeme me borba u super teškoj kategoriji koju ću raditi u šest rundi, protiv izuzetno kvalitetnog i opasnog rivala. Radi se o vrsnom majstoru boksa koji je do sada imao veliki broj borbi i mnoge te mečeve završio je ubjedljivim pobjedama. Ja sam potpuno spreman za ovaj meč ,radio sam izuzetno naporno u svom klubu KBS „Šampion“,a posebne pripreme odradio sam sa poznatim bokserskim trenerom Zaimom Numanovićem. Nikada ni pred jedan dosadašnji meč nisam bio u ovakvoj formi, izuzetno fizički spreman i motivisan da, uz veliku pomoć naših navijača iz Visokog, Sarajeva, Breze, Ilijaša, Kaknja koji će doći u velikom broju da me bodre,pokažem svo svoje umiječe i zabilježim pobjedu. Osim ovog meča koji će biti meč večeri, na ovoj noći profesionalnog boksa u Visokom, prisutni ljubitelji boksa vidjet će još šest borbi. Program počinje u 19 sati, a organizator ovog spektakla je Savez profesionalnog boksa BiH. Tehnički organizator je Profi kamp NUMAN Banovići.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE