ZDKSportNogometaš Liverpoola Dejan Lovren posjetio Općinu Kakanj

Nogometaš Liverpoola Dejan Lovren posjetio Općinu Kakanj

Domaćini prijema koji je upriličen za Dejana Lovrena i njegovog oca bili su predsjedavajući Općinskog vijeća Kakanj Slaven Katičić i općinski načelnik Nermin Mandra.

Domaćini su svome gostu zaželjeli dobrodošlicu u Općinu i njegov rodni Kakanj sa željom da se u Kaknju uvijek lijepo osjeća i da ponese lijepe utiske.

Lovren se u razgovoru sa domaćinima interesirao za opće stanje u Kaknju, a u znak sjećanja na posjetu predsjedavajućem OV i načelniku uručio je prigodne darove – dresove sa svojim imenom i brojem u timu Liverpoola.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE