ZDKSportNogometaši Čelika priželjkuju bod sa Pecare

Nogometaši Čelika priželjkuju bod sa Pecare

Nogometaši Čelika putuju u Hercegovinu sa željom da barem jednim bodom iz Širokog Brijega obraduju svoje vjerne navijače, koji dolaze na sva njihova gostovanja, ali i da dobrom igrom i povoljnim rezultatom obilježe nedjelji datum – Dan grada Zenice.

Trener Elvedin Beganović napokon nema problema oko sastava ekipe, jer su svi planirani igrači za nastavak ligaškog nadmetanja na broju, svlačionica je puna i spremna.

Čelik još nije osjetio slast prvenstvene pobjede ove godine, a ako je igra ekipe Širokog, koju su pokazali na uzvratnoj kup utakmici s Mladosti, krajnji domet sastava Slavena Muse, Zeničani se iz Hercegovine neće vratiti kuće poraženi.

Crveno-crni bi mogli na Pecari ostvariti dobru igru kojom, sigurno je, neće razočarati ljubitelje nogometa. Bod s Pecare značio bi puno i preporodio mladi naraštaj u dresu Čelika, jer sve ukazuje da se već stvorila nova generacija koja bi brzo mogla da donese novu slavu zeničkom nogometu.

U nedjelju će protiv Širokog trener Beganović imati širok izbor nogometaša i za očekivati sastav i igru s dobrom ‘italijanskom odbranom’ u kojoj bi akteri trebali biti Adi Adilović, Goran Popović, Kojić, Jusić, Bureković, Džidić, Bajraktarević, Marin Popović, Salčinović, Selimović i Karić.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE