SportNogometNogometni savez BiH suspendovao Slobodinog predsjednika Mujkanovića na tri mjeseca

Nogometni savez BiH suspendovao Slobodinog predsjednika Mujkanovića na tri mjeseca

Disciplinska komisija NSBiH donijela je odluku na zahtjev Administracije za licenciranje.

“Sportski radnik odgovoran za administraciju predsjednik FK Sloboda Senad Mujkanović, zbog prekršaja iz člana 76 stav 2 tačka b Disciplinskog pravilnika NSBiH, a odnosi se na odstupanje od rokova u postupku licenciranja, odnosno dostave dokumentacije za takmičarsku 2017/18. godinu, Administraciju za licenciranje klubova NSBiH kažnjava se vremenskom kaznom obavljanja funkcije od tri mjeseca, koja stupa snaga danom pravosnažnosti ove odluke”, objavljeno je na stranici saveza.

Podsjetimo, tuzlanska ekipa je bila među posljednjim koje su dobile licencu za nastup u Premijer ligi BiH i zbog toga je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od
5.000 KM.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE