Naslovnica Sport Borilački sportovi Novak Radulov...

Novak Radulović iz Srbije pobjednik turnira Sarajevo Fight 3

89
PODIJELI
Haris Biber je u četvrtfinalu bez većih problema pobijedio Selmedina Didića iz Švicarske, dok je Grk Levan Gurili bio bolji od Nerdina Fejzovića iz BiH. Ovo je bio prvi polufinalni par.

Drugi polufinalni par činili su Čedo Pantić iz BiH koji je prethodno savladao Bobana Ilioskog i Novak Radulović koji je bio bolji od Slavoljuba Budeša iz naše zemlje.

MARKETING

U prvom polufinalnom paru Biber je odlukom sudija 2:0 slavio nad Gurilijem, dok se Pantić povrijedio i morao je predati meč Raduloviću zbog povrede. Tako su u finalu osmorice snage odmjerili Biber, koji je imao veliku podršku publike, i Novak Radulović iz Srbije.

Biber je krenuo agresivno u prvoj rundi, ali je dobio nezgodan udarac i morao je prekinuti borbu zbog povrede. Novak Radulović je osvojio pojas Sarajevo Fight 3 i novčanu nagradu.

U Superfightu Makedonac Dimitar Gjeorgjiev je savladao Željana Ješića iz Hrvatske. Mesud Selimović je bio bolji od Vukašina Obradovića iz Srbije. Odlukom sudija i Bahrudin Mahmić iz BiH je bio bolji od Milana Kubina iz Makedonije. Alija Tucak iz BiH i Vladimir Tok (Njemačka) ponudili su zanimljivu borbu, a na kraju je jednoglasnom odlukom sudija slavio Tucak. Svi pobjednii u Superfightu dobili su i pehare.

U profesionalnom bokserskom meču Selma Baltić je jednoglasnom odlukom sudija pobijedila Katarinu Višticu. Supervizor takmičenja bio je Salko Zildžić, a organizatori mogu biti zadovoljni urađenim poslom jer je sala hotela Hills bila dobor popunjena i gledatelji su mogli uživati u borbama.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.