Naslovnica Preporuka Like Novi live alb...

Novi live album Iron Maidena i koncertni film na streamingu

39

Druga sredina studenog mjeseca u shopove diljem svijeta donijet će novi live album Iron MaidenaThe Book Of Souls: Live Chapter“.

Ovo luksuzno live izdanje na kojem se radilo gotovo dvije godine obuhvatilo je 15 pjesama snimljenih tijekom turneje “The Book Of Souls World Tour”. Turneja se protegla na 39 zemlja na preko šest kontinenata, a vidjelo ju je preko dva milijuna fanova. U sklopu tog velikog, svjetskog putovanja, Iron Maiden posjetili su i Split u srpnju 2016. godine.

U hrvatske shopove stiže 17. studenog upakirano u CD, deluxe CD i LP s koncertnim filmom koji će biti dostupan na besplatnom online streamanju te na digitalnom downloadu.

Album koji je producirao Tony Newton te jedan od osnivača grupe Iron Maiden basist Steve Harris, baziran je na setlisti iz 2017. te vjerno prenosi snimke s tih epskih koncerata. Spomenuta setlista pjesama koje će biti uključene na live izdanje sadržavat će šest pjesama s posljednjeg studijskog albuma “The Book of Souls” kao i Iron Maiden klasike te omiljene pjesme njihovih fanova.

Osim toga, kako navodi menadžer Iron Maidena, Rod Smallwood, koncertni film s ove turneje bit će dostupan na besplatnom live streamingu. Time će se mnogi vidjeti online na samim snimkama jer kako Rod kaže posebnu pozornost posvetili su upravo tome da se fanovi i momenti s turneje vide na video snimkama. Također, više informacija kako da postanete dio ovog one-off događanja bit će objavljeno uskoro na stranici ironmaiden.com.

Ovaj će album replicirati “The Book Of Souls” u originalnim formatima te će biti objavljen kao limitirana edicija luksuznog dvostruka CD hardcase knjiga, uobičajeni 2 CD album te kao trostruki crni LP. Osim toga biti dostupan i kao digitalni download.

Muzika.hr / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.