Naslovnica BiH Privreda Novo iz Vispa...

Novo iz Vispaka: Na tržište plasirane lješnjak – karamel i jagoda Tiru Liru čokoladice

216
PODIJELI

Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Vispak iz Visokog plasirala je na tržište dva nova ukusa Tiru – Liru čokoladica 28 g., lješnjak – karamel, i jagoda.  Nakon mliječne i banana – keks čokoladica, novi ukusi dodatno privlače i zanimljivim dizajnom.

– Tiru – Liru čokoladice dječija su poslastica koja predstavlja pravo, malo slatko iskušenje. Ukusom i dizajnom podstiče na igru, zabavu i svijet mašte, a djeca postaju dio vesele Tiru – Liru družine, poistovjećujući se sa ljubimcima koji bude pozitvne osobine kod djece. Tiru – Liru poziva na druženje, budi maštu i kreativnost kod djece koja se rado identificiraju sa svojim omiljenim likovima i ljubimcima sa ambalaže, navode iz Vispaka.

Tiru – Liru linija sa dva najnovija ima ukupno 10 proizvoda. Najprije je na tržište 2012. godine plasirana Tiru – Liru mliječna čokolada 28g., slijedi Tiru – Liru banana i keks. Iste godine Vispak je pokrenuo liniju Tiru – Liru mliječne čokolade 80g.  Godine 2013. na tržištu su se pojavili Tiru – Liru krem 400g., zatim

 Tiru – Liru jaja 50g. i 20g. Tiru – Liru mix 30g. plasiran je 2014., kada i Tiru – Liru čokoladne loptice 120g.

Ipak Vispak!

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.