Lokalne TemePrivredaNovo iz Vispaka: Stampi "limited edition" zimska čarolija

Novo iz Vispaka: Stampi “limited edition” zimska čarolija

Vispak je na tržište plasirao novogodišnji “limited edition” Stampi krem 750g., posebno dizajniran sa receptom za palačinke na poklopcu. Ovu “zimsku čaroliju” Vispak je uradio u saradnji i uz podršku Udruženja kuhara u BiH.

U toku su promocije novogodišnjeg Stampia u Sarajevu, Zenici, Ilijašu, Brezi, Visokom, ilijašu, itd.

“Namjera nam je da upravo u danima pred praznike ukažemo roditeljima i najmlađima koliko je važna zdrava ishrana. Potrebno je stalno raditi na kvaliteti ishrane kod djece i mladih, uz promoviranje koncepta zdravog života općenito. S ponosom ističemo da se Stampi nalazi na vrhu piramide zdrave ishrane koju su ranije pripremili kulinarski stručnjaci Udruženja kuhara u BiH”, ističu u Vispaku.

U proizvodnji Stampija koristi se najkvalitetniji svježe prženi i mljeveni lješnjak koji kao odličan izvor nutrijenata, nezasićenih masnih kiselina, vitamina i minerala, posebno pogoduje ishrani djece i mladih.  

Stampi krem se svojim kvalitetom izdvaja i po tome što ne sadrži vještačke arome i trans – masne kiseline, što ga čini gotovo jedinstvenim na tržištu.  

Stampi je jedan od brendova Vispaka sa najdužom tradicijom u čijem ukusu uživa već nekoliko generacija.

Ipak Vispak!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE