ZDKNovo u ponudi JU KSC Kakanj-RENT A BIKE

Novo u ponudi JU KSC Kakanj-RENT A BIKE

Sa prvim danima proljeća u Kulturno sportskom centru Kakanj nova ponuda: Iznajmljivanje bicikla, na cijeli dan ili po jednom satu. Na raspolaganju je pet bicikala za različite uzraste i ukuse.

„Rent a bike“ može se koristiti srijede 22.03.2017.godine. Bicikla su izložena ispred kultnog-školskog centra Europa. Osobe zadužene za rentanje bicikala, ali i rezervaciju su uposlenici JU KSC – odjel EUROPA (konobari).Cijena rentanja: 2 KM/biciklo – 1 sat i 10 KM/biciklo – cjelodnevno (od 07:00 do 23:00)

Više informacija o iznajmljivanju bicikla u JU KSC Kakanj možete dobiti na broj telefona 032/771-920 ili putem mail adrese: juksckakanj@ksckakanj.ba

Iz Javne ustanove KSC Kakanj su, kao razloge za uvođenje Renta-a-bika naveli i činjenicu da se vikendom sve češće mogu vidjeti biciklisti na putu Kakanj – Kraljeva Sutjeska. Pored toga život u gradu često, zbog nedostatka adekvatnih prostorija, ne dozvoljava nabavku vlastitog ljubimca na dva točka što uzrokuje odustajanje od rekreativnog bavljenja ovim vidom sporta. Tu je i strateško opredjeljenje za nastavak izgradnje biciklističke staze prema Stadionu Mladosti, a svakako jedan od najvažnijih razloga je rekreativno bavljenje sportom što bi trebalo donijeti i zdravstvene koristi.

Sve je to uticalo da JU KSC napravi korak dalje u svojoj ponudi i omogući našim sugrađanima koji nemaju vlastito biciklo da iskoriste ovbu ponudu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE