Lokalne TemeNOVO: Visoko.co.ba aplikacija za Android i IOS mobilne uređaje

NOVO: Visoko.co.ba aplikacija za Android i IOS mobilne uređaje

Visoko.co.ba vam predstavlja svoju novu mobilnu aplikaciju. Naša nova, napredna aplikacija korisnicima će omogućiti da portalu Visoko.co.ba pristupate još lakše i brže.

Visoko.co.ba kao najposjećeniji „news portal“ u ZDK prema istraživanjima DotMetricsa, a i ranije prema GEMIUSU na ovaj način želi se još više približiti svojim posjetiocima na svim platformama koje korisnici masovno koriste, od Facebooka i Twittera do mobilnih aplikacija, desktopa, mobilnog portala. Naša nova mobilna aplikacija je besplatna i dostupna na iOS i Android platformama.

Uz dobar spoj vijesti i zabave nova aplikacija Visoko.co.ba garantuje da vam nikad neće biti dosadno na mobitelu, a nećete ni propustiti najvažnije vijesti i teme dana.

Nova aplikacija sadržajno se neće razlikovati od portala i mobilnog portala, te će korisnicima nuditi iznimno bogatu i prilagođenu mješavinu brzih vijesti, važnih tema, kolumni, zabave, sporta, životnih savjeta ….

Android aplikacija zahtjeva barem 4.0 verziju sistema da bi mogla normalno raditi. Sama aplikacija je dizajnirana tako da bude što jednostavnija, preglendija i brža.

Iz tih razloga sadrži ono osnovno potrebno za navigaciju po sadržaju našeg portala, sve u cilju što jednostavnijeg i bržeg korištenja. Aplikacija tokom jedne sesije čuva sav sadržaj koji je učitala, što dodatno olakšava navigaciju i skoro da eliminiše bilo kakvo čekanje. Trenutna verzija i android i iOS aplikacije je nešto pojednostavljena u odnosu na punu verziju, pod tim podrazumijevamo push notifikacije, koje nisu implementirane u ovoj verziji aplikacije, te manje kompleksan “side” izbornik. Nakon testnog perioda ove verzije aplikacije, bit će objavljena i puna verzija, koja će korisnicima pružiti i mogućnost push notifkacija, a uz to i neke druge detalje. Punu verziju aplikacije možete očekivati  u nastupajućim danima mjeseca marta.

LINK ZA DOWNLOAD ANDROID APLIKACIJE:

Nabavite na usluzi Google PlayLINK ZA DOWNLOAD IOS APLIKACIJE:

Visoko.co.ba možete pratiti osim na ANDROID i IOS aplikacijama, također i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE