ZDKKulturaNovogodišnja čarolija za djecu, predstava “Zaboravni snješko” i plesna zabava Minionsa

Novogodišnja čarolija za djecu, predstava “Zaboravni snješko” i plesna zabava Minionsa

Obavještavamo kakanjske mališane i njihove roditelje da će se u petak 30.12.2016. godine na platou kod solitera 3 održati velika novogodišnja zabava, sa početkom u 11,00 sati.

Mališani će imati priliku odlično se zabaviti uz predstavu pod nazivom “Zaboravni snješko” a pridružit će i se maskote Djed Mraza, Snješka Bijelića i maskote Malaca “Minionsi” koji će napraviti veliku plesnu zabavu!

Pozivamo roditelje da dovedu svoje mališane na novogodišnju čaroliju i da se fenomenalno zabave i uživaju u druženju sa timom animatora i kostimiranim likovima Malaca, Snješka Bijelića i Djed Mraza.

Program organizira Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj, a finansijski pokrovitelj događaja je Općina Kakanj.

Program će trajati 60 minuta, saopćeno je iz JU KSC Kakanj.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE