Lokalne TemeNVO Setup: Izložba Collegium artisticum 2015 u Zavičajnom muzeju Visoko

NVO Setup: Izložba Collegium artisticum 2015 u Zavičajnom muzeju Visoko

Udruženje Setup-centar društvenih inicijativa u suradnji sa Zavičajnim muzejom Visokom i Asocijacijom arhitekata BiH, predstavlja Vam izložbu Collegiuma artisticuma za 2015. godinu. Izložba sadrži 35 najboljih radova iz oblasti arhitektre i urbanizma.

Šestoaprilska izložba Collegium artisticum je godišnja selektivna izložba članova tri umjetnička udruženja Bosne i Hercegovine: Udruženja likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti i dizajnera BiH ULUPUBIH, Asocijacije arhitekata BiH AABIH i Udruženja likovnih umjetnika BiH ULUBIH.

Ovo je 36. po redu kolektivno izlaganje autora – članova tri udruženja, u jubilarnoj 40. godišnjici postojanja galerije ”Collegium Artisticum”.

Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite na otvaranju izložbe u Zavičajnom muzeju Visoko 10.6.2015 u 19.30 h. Izložbu će te moći pogledati u idućih 10 dana nakon otvaranja.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE