ZDKSportObrad Tomić iz Kaknja u Partizan!

Obrad Tomić iz Kaknja u Partizan!

Ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, novopečeni reprezentativac BiH i dosadašnji centar Kaknja trebalo bi narednih dana da potpiše ugovor sa ekipom Partzana.

Kako je potvrđeno MOZZART Sportu u klubu iz Humske, ovaj 23-godišni centar, reprezentativac Bosne i Hercegovine, blizu je potpisa ugovora sa beogradskim crno-belima.

“Radi se o momku koji je visok 208 centimetara i član je ekipe Kakanj, učesnika prve lige BiH. Ovaj tim pretprošle sezone igrao finale prvenstva BiH.”, pišu srbijanski mediji.

Prošle sezone Tomić je imao prosečan učinak od 11,4 poena, uz 9,8 skokova.

Inače, danas je Partizan ostao bez igrača na poziciji centra, pošto je Uroš Luković potpisao dvogodišnji ugovor sa Mornarom iz Bara.

 

 

 

Visoko.co.ba/Kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE