SportNogometOd našeg dopisnika iz Brna: Nije mala stvar biti među osam najboljih

Od našeg dopisnika iz Brna: Nije mala stvar biti među osam najboljih

Pun stadion je danas bio u Brnu na utakmici četvrtfinala Evropskog prvenstva u mini fudbalu. Među posjetiocima i naš dopisnik Nehat Tahmaz. Nažalost prepreku zvanu domaćin nismo mogli preći nakon Italije, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Domaćini bodreni od 5.000 navijača slavili su 4:0, rezultatski možda i previsoko za igru i otpor kakav su pružili naši reprezentativci.

– Veliki pozdrav za moje drago Visoko i Bosnu i Hercegovinu. Bosna je među 8 najboljih reprezentacija Evrope hvala im za veliku borbu – napisao je na kraju Nehat Tahmaz koji je nakratko u ovih nekoliko dana zamijenio svoje profesionalno zanimanje i kao novinar izvještavao za Visoko.co.ba.

 

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE