ZDKSportOdbojkaši Kaknja dočekuju Domaljevac: Osigurano drugo mjesto pred play-off, prilika za mlade...

Odbojkaši Kaknja dočekuju Domaljevac: Osigurano drugo mjesto pred play-off, prilika za mlade igrače

Odbojkaši Kaknja u subotu, 25. februara u Sportskoj dvorani Kakanj igraju utakmicu 17. kola Premijer lige BiH, a gost kakanjskog tima bit će ekipa HOK „Domaljevac“.

Kakanjci su pobjedom u Gackom osigurali drugo mjesto pred doigravanje, i  kako kaže trener i igrač ekipe OK „Kakanj 78“ Almir Aganović, biti će pružena prilika mlađim igračima s obzirom da nema rezultatskog imperativa:

„Sigurno da možemo biti zadovoljni dosadašnjim dijelom sezone imamo. Dva kola do kraja osigurali smo drugo mjesto bez obzira na preostala dvije utakmice. Pokušat ćemo malo rotirati i dati priliku mlađim igračima jer nemamo rezultatski pritisak.“, kazao je Aganović.

Popularni „Švabo“ je izrazio i zadovoljstvo podrškom ove sezone i ponovo pozvao publiku da podrže kakanjske odbojkaše u posljednjoj domaćoj utakmici regularnog dijela:

„Publika nam je se počela vraćati i zahvalni smo na tome, s tim da će se tek u play off-u voditi prava borba i tada će nam podrška najviše trebati. Što se narednog meča tiče, Domaljevac je ekipa za respekt i tako ćemo se i postaviti. Igrat ćemo, nadam se, našu igru, igramo kući i agresivno od početka.“, završio je Aganović.

Utakmica u sportskoj dvorani počinje u 16:00 sati, a sudit će je Baralić Srđan sa Pala i Mešić Minela iz Sarajeva dok je delegat Vračević Radovan iz Dervente.

 

 

Visoko.co.ba/Kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE