ZDKSportOdbojkaši Kaknja slavili u Gacku

Odbojkaši Kaknja slavili u Gacku

Odbojkaši Kaknja sinoć su u Gacku u okviru 16. kola Premijer lige BiH za odbojkaše savladali domaćina sa 1:3 u setovima.

Bilo je ovo teško gostovanje za Kakanjce, najviše zbog dugog putovanja, ali su pokazali kvalitet i osvojili nova tri boda te time osigurali drugu poziciju u regularnom dijelu prvenstva.

Prvi set Kakanjci su dobili sa 21:25 a u drugom su imali još lakši posao, dobivši ga sa 14:25. U trećem setu došlo je do opuštanja kod gostujućih igrača, a domaćin to koristi i završava set u svoju korist sa 25:14. Ipak, kakanjski odbojkaši su se uozbiljili u četvrtom setu i slavili sa 20:25.

U narednom kolu Kakanjci dočekuju ekipu HOK “Domaljevac” u Sportskoj dvorani u Kaknju, a onda u posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva putuju u Banjaluku kod ekipe Borca.

 

Visoko.co.ba/Kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE