Lokalne TemePolitikaOdgovor ministra Mensura Sinanovića na zastupničko pitanje Amira Ganića (ASDA)

Odgovor ministra Mensura Sinanovića na zastupničko pitanje Amira Ganića (ASDA)

Visočki zastupnik u Skupštini ZDK i aktuelni predsjednik OO ASDA Visoko, Amir Ganić, na sjednici Skupštine ZDK uputio je zastupničko pitanje Ministarstvu za obrazovanje, nauku, kulturu i sport. Pitanje je glasilo:

Poštovani, molim resornog ministra da lično izvrši reviziju Odluke Komisije za sport ZDK o preraspodjeli budžetskih sredstava za sportske klubove, saveze, uruženja i sportiste za 2017.godinu koji su u protekloj godini postigli značajne sportske rezultate te da se pismenim putem očitujete o pomenutom. U prilog ovog pitanja dostavljam Vam dopis karate kluba “Visoko” Visoko.

Na postavljeno pitanje stigao je i odgovor koji možete pogledati u zvaničnom dokumentu.

 

 

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE