PreporukaOdličan spot za odličnu pjesmu: Karika Marka Luisa i Adnana Šarana

Odličan spot za odličnu pjesmu: Karika Marka Luisa i Adnana Šarana

Objavljen je spot za pjesmu “Karika” koja se nalazi na posljednjem albumu Marka Louisa “Beskraj”. Na ovom albumu našlo se jedanaest pjesama od kojih su devet dueti.

Na svom Facebook profilu Marko je napisao:

„S velikim osmehom na licu vam predstavljam novi spot za pesmu Karika u saradnji s jedinstvenim Adnanom Šaranom. Hvala svima koji su učestvovali i pomagali u snimanju spota i posebno se zahvaljujem Draganu Jereminovom koji je uspeo ne samo da realizuje moju ideju nego i da je napravi emotivnijom. Svako od nas je Karika u velikom lancu. Ne možemo jedan bez drugog!”

Muzika i tekst su Adnanovi a ja sam napravio aranžman i obogatio je mojim stilom, rekao je Marko Louis prilikom gostovanja u programu Radija Sarajevo te dodao kako je prezadovoljan ovom pjesmom, jer je jedna od ljepših i emotivnijih na njegovom albumu.

radiosarajevo.ba/visoko.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE