ZDKKulturaOdržan prvi sastanak organizacionog odbora povodom Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2017”

Održan prvi sastanak organizacionog odbora povodom Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2017”

Danas je u Omladinskom centru održan prvi sastanak organizacionog odbora povodom organizacije Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2017”. Na sastanku su formirani timovi za određene oblasti koji će u narednih deset dana imati zadatak da prikupe informacije i ponude građana koje će biti razmatrane te da kontaktiraju nevladine organizacije (NVO) i udruženja i u konačnici napraviti planove i program za kulturno-umjetničku manifestaciju “Kakanjski dani 2017”.

“Kada zajedno i sinhronizirano, pod okriljem Općine Kakanj i Javne ustanove Kulturno-sportski centar, brojna udruženja građana, sportski klubovi, NVO, volonteri i entuzijasti ulože svoj maksimum u organizacionim aktivnostima, i još kada se uvaže sugestije građana, onda je to savršena formula za uspjeh.

Takva formula primijenjena je u Kaknju u protekle 4 godine kada je u posve novom ozračju, u odnosu na nekadašnju praksu, organizirana Kulturno-sportska manifestacija “Kakanjski dani”.

Vjerujemo da ćemo i ove godine uspjeti napraviti pravi spektakl kojem će, osim građana Kaknja, prisustvovati i veliki broj ljudi iz drugih gradova.”, kazali su iz KSC Kakanj.

 

 

 

Visoko.co.ba/Kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE