Lokalne TemePolitikaOdržana izvještajno - izborna konferencija OO SDP BiH Visoko

Održana izvještajno – izborna konferencija OO SDP BiH Visoko

U četvrtak, 15.06.2017 godine u sali općine Visoko odrzana je izvjestajno -izborna konferencija OO SDP BIH Visoko na kojoj su delegati tajnim glasanjem birali Opcinski i Nadzorni odbor SDP BiH Visoko.
Nakon intoniranja državne himne i internacionale, Konferenciju je otvorila i njenim radom do izbora Radnog Predsjednistva rukovodila novoizabrana predsjednica Jasmina Zubić. Konferenciji su u svojstvu gostiju prisustvovali i prigodnim rijecima obratili predsjednik KO SDP BiH ZDK Senaid Begic i predsjednik OO SDP BiH Breza Sabit Begić.

Predsjednik KO SDP BIH ZDK se u svom obraćanju kratko osvrnuo i delegate upoznao sa najznačajnijim aktivnostima KO SDP BIH ZDK koje su provedene u proteklom periodu sa posebnom akcentom na aktivnosti na konsolidaciji i jačanju organizacija SDP BiH, a posebno onih u kojim je nakon Općih izbora 2016 godine uvedeno Povjereništvo. Izrazio je svoje zadovoljstvo i čestitao Povjereništvu OO SDP BIH Visoko na uspješno provedenim izborima po principu „Jedan Član – jedan glas“ , te zaželio uspješan rad Konferencije.

Nakon što su delegati razmatrali i usvojili izvještaj o radu organa OO SDP BiH Visoko u prethodnom periodu, uslijedio je izborni dio Konferencije, u okviru kojeg su delegati tajnim glasanjem između više kandidata izabrali Općinski odbor od 20 i Nadzorni odbor SDP BiH Visoko od 5 članova.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE