Naslovnica ZDK Politika Održana Izvje...

Održana Izvještajno-izborna konvencija Foruma seniora GO SDP BiH Zenica

32
PODIJELI

U okviru usvojenog Plana rada Gradske organizacije SDP BiH Zenica za naredni period, 08.11.2017. godine u prostorijama SDP-a,  održana je Izvještajno-izborna konvencija Foruma seniora GO SDP BiH Zenica.

MARKETING

Na konvenciji su pored usvajanja Izvještaja o radu FOS-a između dvije Konvencije, te Okvirnog programa rada i Odluke o unutrašnjem organizovanju i radu,  u demokratskoj atmosferi, uz prisustvo 42 delegata (od ukupno 51) seniori birali novo rukovodstvo ovog interesnog oblika organizovanja.

Pored delegata kao gosti konvenciji su prisustvovali i predsjednik, potpredsjednik i sekretar GO SDP BiH Zenica, Simić Mladen, Jonjić Filip i Alijagić Elvis, te sekretar Kantonalne organizacije SDP BiH ZDK Mujkanović Marina koji su se i obratili delegatima i zaželjeli im uspješan rad.

Između više kandidata birani su: predsjednik, potpredsjednik, sekretar i članovi Predsjedništva, a izabrani su:

  • Za predsjednika, Spahić Salih
  • Za potpredsjednika, Kratina Zora
  • Za sekretara, Bašić Almir
  • Za članove Predsjedništva: Bogunović Mihajlo, Burić Omer, Ćejić Žarko, Čišić Fadil, Durmo Muris, Halilović Asim, Halilović Hata i Skopljak Nazim.

U raspravi koja je vođena tokom konvencije delegati su istakli da će u narednom periodu svoje aktivnosti usmjeriti u pravcu poboljšanja i dostojanstvenijeg života i zdravstvene zaštite ove populacije.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.