Lokalne TemeKulturaOdržana sjednica Skupštine KUD-a "Visoko": Meldina Ugarak novi predsjednik KUD-a

Održana sjednica Skupštine KUD-a “Visoko”: Meldina Ugarak novi predsjednik KUD-a

Sinoć je u Sali Kulturno-umjetničkog društva Visoko održana sjednica redovne godišnje Skupštine. Skupština osim što je bila izvještajna bila i izbornog karaktera jer je dosadašnji predsjednik KUD-a Mersed Šahinović podnio ostavku na tu funkciju.

Izvještaj o radu KUD-a je podnio Rifet Fejzić, potpredsjednik KUD-a. KUD je u protekloj godini imao pozitivan bilans i u 2017. godinu je ušao sa plusom na računu. Ovakav izvještaj je Skupština prihvatila. Usvojen je i novi plan kojim KUD planira održati sve dosadašnje aktivnosti te reaktivirati neke druge sekcije.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE