Naslovnica ZDK Kultura Omladinski ho...

Omladinski hor Zenica: Muzički spektakl „Revijalni 25“

40
PODIJELI

U okviru tradicionalne 22. Međunarodne kulturne manifestacije “Zeničko proljeće 2017“, Udruženje muzičke omladine „Omladinski hor“ Zenica održat će koncert povodom 25 godina rada i postojanja.

Tim povodom, ova kulturna institucija grada Zenice i Bosne i Hercegovine, publici će pružiti prelijepu muzičku priču i to na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, u petak, 31. marta 2017. godine sa početkom od 19:30.

Na ovom koncertu, koji nosi naziv „Revijalni 25“, učestvovat će solisti Omladinskog hora i to Merima Mustafić, Tea Tešnjak, Alen Seferović, Ajdin Huskić i Ermin Ašćerić, pod pratnjom članova Omladinskog hora, a sve pod dirigentskom palicom maestra, profesora Milenka Karovića.

Publika u Zenici uživat će uz interpretacije Indexa, Bijelog Dugmeta, Stijena, Celine Dion, Zdravka Čolića, te će Omladinski hor na ovaj način još jednom dočarati publici da prava i kvalitetna muzika nije umrla.

Koncert će se održati u petak, 31. marta 2017. godine na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica s početkom od 19:30.

Dođite da zajedno proslavimo naš 25. rođendan.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.