Lokalne TemePolitikaOO ASDA Visoko: Reakcija na saopćenje OO SDP Visoko

OO ASDA Visoko: Reakcija na saopćenje OO SDP Visoko

Poštovani,

Radi istinitog, objektivnog i pravovremenog informisanja građana općine Visoko, ali i šire javnosti, ovim putem iznosimo nekoliko činjenica vezanih za saopćenja OO SDP Visoko u vezi sa navodnim kršenjem Poslovnika Općinskog vijeća Visoko i demonstraciju navodne sile od strane vladajuće većine na 4. Sjednici Općinskog vijeća Visoko. Izražavamo žaljenje zbog činjenice da u svojim istupima ovim povodom OOSDP Visoko javnost snagom argumenata nije upoznao da smo na navedenoj 4. sjednici Općinskog vijeća Visoko odmah uputili reakciju na sporni član 59. Poslovnika Općinskog vijeća Visoko, a u vezi kojeg je vijećnik Bukić Mirza pozvao SDP na njegovo pravilno tumačenje istovremeno skrenuvši pažnju svim vijećnicima da Klub ASDA podržava učešće svih visočkih zvaničnika viših nivoa vlasti na sjednicama Općinskog vijeća kako je to i ranije bio slučaj, tako je bilo sa SDP-ovom zastupnicom u vezi sa kojom Klub ASDA nije vidio ništa sporno iako OOSDP Visoko u svom saopćenju vješto zaobilazi tu činjenicu.

Predsjednik Kluba vijećnika ASDA

mr.sc. Elvedin Šabanović

S poštovanjem!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE