Naslovnica Lokalni izbori OO SBB Visoko...

OO SBB Visoko: Zajedno za bolje Visoko

631
PODIJELI

Općinski odbor Saveza za bolju budućnost BiH Visoko u ulici Čaršijska organizovao je druženje sa građanima putem info – pultova prezentirajući svoj program rada i kandidate za Općinsko vijeće.

Druženje na ulicama Visokog  najbolji je pokazatelj da je SBB uz narod i da je na raspolaganju građanima, koji su iskazali veliki interes, direktno razgovarajući sa prisutnim.

sbb-info-pult-2Na info – pultovima pored članova Foruma mladih i Foruma žena, nesebičnu podršku je pružio i predsjednik Općinske organizacije Jasmin Omanović, aktuelni vijećnik i vijećnica Nevzeta Begić, koji su ujedno i kandidati za Vijeće na predstojećim izborima.

Također, prisustvovali su i kandidati Ena Šahinović, Sabina Pajt i Elmir Omerbegović koji su iznosili ideje SBB i razgovarali.

Savez za bolju budućnost Visoko će nastaviti sa ovom praksom druženja sa građanima i u narednom periodu na raznim lokacijama, MZ, širom Općine, pozivajući građane da zajedničkom snagom 2. oktobra donesemo bolje sutra , shodno sloganu Zajedno za bolje Visoko.

 

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.