Lokalni izboriOO SDA Visoko: Kandidati za načelnika Zukić, Karavdić, Ganić, Handžić, Kadrić

OO SDA Visoko: Kandidati za načelnika Zukić, Karavdić, Ganić, Handžić, Kadrić

Općinska organizacija SDA Visoko je na sjednici Općinskog odbora, održanoj 18.05.2016. godine, na osnovu prijedloga mjesnih odbora, Asocijacije žena, Asocijacije Fatma i Asocijacije mladih SDA Visoko, usvojila širu lista kandidata za načelnika ispred Općinske organizacije SDA Visoko na predstojećim Lokalnim izborima 2016. godine.

Prijedlozi kandidata za načelnika ispred Općinske organizacije SDA Visoko su:

  1. Halim Zukić
  2. Senad Karavdić
  3. Mirza Ganić
  4. Zlatko Handžić
  5. Nermin Kadrić

Kadrovska komisija SDA Visoko će u narednih sedam dana obaviti razgovore sa predloženim kandidatima za načelnika, nakon čega će Općinski odbor SDA Visoko na narednoj sjednici donijeti konačnu odluku o izboru kandidata za načelnika ispred OO SDA Visoko na Lokalnim izborima 2016. godine.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE