Lokalne TemeNegativno VisokoOpćina Kakanj identifikovala lice koje je odbacivalo otpad uz regionalni put u...

Općina Kakanj identifikovala lice koje je odbacivalo otpad uz regionalni put u blizini autobuske stanice u Papratnici, radi se o licu nastanjenom na području općine Visoko

Utorak, 6. decembar 2016. godine, uz pomoć savjesnog građanina iz naselja Papratnica, Odsjek za inspekcije Općine Kakanj je identificirao lice koje već duži vremenski period stvara nelegalnu deponiju smeća na samom ulazu na teritoriju općine Kakanj, u blizini autobuske stanice u naselju Papratnica.

Radi se o licu nastanjenom u mjestu Kološići, Donje Moštre, općina Visoko.
Odsjek za inspekcije neće objavljivati na koji način je došlo do identifikacije ovoga lica, a sve radi zaštite identiteta savjesnog građanina, a i radi mogućeg ometanja identifikacije počinilaca ovakvih i drugih prekršaja u narednim periodima.
Odsjek za inspekcije će poduzeti propisane mjere na kažnjavanju ovakvih i sličnih dijela, te poduzimanju drugih radnji na uklanjanju smeća i dr.
Visoko.co.ba/Kakanj.com

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE