BiHOpćina tvrdi, vlasnik demantuje: Je li deložiran Tesla Pub?

Općina tvrdi, vlasnik demantuje: Je li deložiran Tesla Pub?

Načelnik Ibrahim Hadžibajrić tvrdi da je Općina naložila deložaciju zbog neplaćanje duga od oko 370.000 KM, te da Stojnić nema ni ugovor, jer ga nije htio potpisati.

Stojnić pak tvrdi da nije riječ o njegovom dugu, već o ličnom sukobu s Hadžibajrićem, te da je tužio Općinu nakon što je utvrdio da mu se naplaćuje više kvadrature nego što je kvadratura objekta. Dodaj i da je sklopio vansudsku nagodbu sa Hadžibajrićem koju su podržali i općinksi vijećnici ali da ju je načelnik na kraju odbio potpisati.

O današnjem pokušaju deložacije i nemilim scenama koje su je pratile više detalja biće poznato sutra kada će u Tesla Pubu biti održana konferencija za medije.

vijesti.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE