Lokalne TemeSportOvog vikenda na strelištu "Osijela" 8.tradicionalni turnir "Visoko 2016"

Ovog vikenda na strelištu “Osijela” 8.tradicionalni turnir “Visoko 2016”

Streljački klub “Visoko” Visoko organizuje 27.08. i 28.08.2016.godine, 8.tradicionalni turnir u streljaštvu “VISOKO 2016”, povodom Dana općine Visoko. Takmičenje će se održati na strelištu „Osijela“u disciplinama zračna puška muškarci/žene, zračni pištolj muškarci/žene i pištolj velikog kalibra, a po pravilima ISSF (Međunarodne streljačke federacije). Pozivamo sve zainteresovane građane, a posebno omladinu, da posjete streljačka borilišta u ulici Bakračeva bb na Peradarskoj stanici. Otvaranje turnira je u subotu  u 09:40 sati.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE