SportNogometParma vratila grb i internet domenu

Parma vratila grb i internet domenu

Legendarni italjanski klub Parma ide sigurnim koracima prema boljim danima. Nakon bankrota vraćaju se na staro. Sada se nalaze u ligi C nakon promocije iz četvrte lige, a vratili su nazad u posjed svoj stari grb koji će nositi od naredne sezone! Parma je morala prodati sve što je imala ne bi li opstala. Osim grba, u svoje su vlasništvo vratili i audio-vizualnu arhivu i internet domenu. Sve je ovo klub koštalo 250.000 eura, a ostalo je samo ime, Parma 1913.
Sigurno je kako je ova vijest razveselila i bivše članove Parme, danas prave fudbalskelegende Gianluigija Buffona, Hernana Crespa, Lilliana Thurama, Fabija Cannavara, Juana Sebastiana Verona…

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE