SportNogometPjanić spreman za utakmicu italijanskog Superkupa

Pjanić spreman za utakmicu italijanskog Superkupa

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić će biti u konkurenciji za nastup u Superkupu Italije već u petak. Bh. reprezentativac se povrijedio u meču protiv Rome u subotu, a prve prognoze nisu bile sjajne. No, jučer je obavio medicinske pretrage nakon kojih je ustanovljeno da povreda nije ozbiljnija i da će se Pjanić vratiti veoma brzo.
No, niko nije ni slutio da će već u petak Pjanić biti u konkurenciji za ovaj prestižni meč u kojem će se Juventus sastati sa Milanom u Dohi u okviru Superkupa Italije. Osim Pjanića, u konkurenciju za tim vraća se i švicarski bek Stephan Lichtsteiner.

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE