Lokalne TemePjetlići Omladinca učestvovali na Pixi kupu

Pjetlići Omladinca učestvovali na Pixi kupu

Na jučer završenom međunarodnom turniru “Pixi kup” koji je igran na terenima na Palama i Jahorini, bilo je dosta zanimljivosti u kojima su učestvovali i dječaci iz Visokog.
Tradicionalno Sarajevo, Željezničar i Crvena Zvezda su odnijeli najviše prvih i drugih mjesta.

Naša ekipa, kao jedini prestavnik iz Visokog su pobjedili ekipu Glasinac Sokolac 3:0 uz poraz od S.F Dar 0:1.
Ta pobjeda odvela je naše dječake na megdan podružnici Crvene Zvezde iz Obudovca te su poraženi 0:1, uz kako kaže trener ekipe: “nesretno primljen pogodak uz bolju igru naših dječaka”.
Pored turnira dječaci su imali i exkurzijski program, a smještaj su imali u apartmanu Jahorinko Predraga Šimića.

“Jedno preljepo iskustvo za dječake i za mene kao trenera. Uživali smo u ljepotama planine Jahorine te se popeli na vrh iste, imali smo razne igrice u kampu gdje je atmosfera bila fantastična.
Ovom prilikom se zahvaljujem roditeljima za podršku, i svim mojim prijateljima koji su uvjek uz mene, gospoda: H.Sinanović, M.Šljivo, E Merdić, P.Simić, M.Šabanović, A.Alijagić.
Mi smo već naredni vikend u Kreševu na turniru sa generacijama 2008 u subotu, te 2005/2006 u nedjelju. Također smo pozvani da budemo gosti na utakmici premijer lige FK Sarajevo uz prijateljske utakmice za omladincima ovog giganta”, kazao je trener Pjetlića Omladinaca.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE