SvijetRegijaPlenković glasao, želi što veći odaziv birača

Plenković glasao, želi što veći odaziv birača

Premijer kaže kako očekuje da što veći broj građana iskoristi svoje biračko pravo i participira na lokalnim izborima.

“Oni su važni. Riječ je o našim općinama, četvrtima, kao ovdje na Črnomercu, gradovima, županijama, dakle, predstavničkim tijelima koja su najbliže i koja odlučuju o brojnim konkretnim pitanjima stvaranja boljih uvjeta života diljem Hrvatske i zato bih zaista htio da odaziv bude što veći”, rekao je Plenković u izjavi nakon što je glasovao na glasačkom mjestu na Trgu Francuske Republike.

Na glasovanje je poveo i svoga sina, a nakon glasovanja otišao je na misu u čast blaženog Alojzij Stepinca u Zagrebačkoj katedrali, navodi Hina.

vijesti.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE