ZDKPolitikaPočasni konzul BIH u Turskoj Ahmet Kemal Bajsak posjetio Zeničko-dobojski kanton

Počasni konzul BIH u Turskoj Ahmet Kemal Bajsak posjetio Zeničko-dobojski kanton

Počasni konzul BiH u Turskoj Kemal Bajsak, sa saradnicima je 17.07.2017. godine posjetio sjedište Zeničko-dobojskog kantona, gdje se susreo sa Jasminom Duvnjakom, predsjedavajućim Skupštine Zeničko-dobojskog kantona. Uz iskrene riječi dobrodošlice, predsjedavajući Duvnjak je izrazio poštovanje prema Turskoj i njenom narodu. Ovom prilikom se razgovaralo o BH dijaspori u Turskoj, te unaprijeđenju privredne i kulturne saradnje. Sastanku su prisustvovali i ministri u Vladi Kantona, Mensur Sinanović, Fahrudin Brkić i Himzo Smajić.

Stručna služba Skupštine


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE