SportDržavni TimPočela operacija Bjelorusija, Markovića raduje odlična atmosfera

Počela operacija Bjelorusija, Markovića raduje odlična atmosfera

Najbolji bh. rukometaši danas u Zenici počinju pripreme za nastavak kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Poljskoj naredne godine.

Podsjetimo, naša reprezentacija 11. juna igra protiv Bjelorusije u Zenici, a tri dana kasnije najbolji bh. rukometaši gostuju Danskoj u Brondbyu. Na prozivci selektoru Markoviću javila se većina igrača, a na okupljanje neće doći Duško Čelica, zbog obaveza u svom Al-Saadu u Kataru.

Naši rukometaši u Francuskoj igraju utakmice u svojim klubovima, danas i sutra, dok će golman Grahovac stići tek u nedjelju, jer i u subotu igra baraž za prvu ligu Francuske. Ivan Karačić je povrijedio zadnju ložu, pa je upitno da li će igrati protiv Bjelorusa.

No i pored svega Dragan Marković ističe zadovoljstvo zbog dobre atmosfere i očekuje pobjedu protiv Bjelorusa:

“Očekuje nas vrlo težak meč, ali publici u Zenici i našim navijačima širom svijeta želimo podariti mnogo radosti. Poznajemo Bjelorusiju i nema previše tajni zmeđu nas, tako da očekujem dobar meč i naravno našu pobjedu. Kao što vidite atmosfera je odlična i sve nas samo pobjeda zanima”, rekao je Marković.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE