ZDKPočele pripreme za “Kakanjske dane 2017”: Pišite svoje prijedloge i sugestije!

Počele pripreme za “Kakanjske dane 2017”: Pišite svoje prijedloge i sugestije!

Počele su pripreme za organizaciju Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2017”, piše službena stranica Općine Kakanj.

“Sva uobičajena razmišljanja da se dašak velikih događaja može osjetiti samo u velikim gradovima i centrima “pala su u vodu” tokom protekle 4 godine organiziranja Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani”.

Kada zajedno i sinhronizirano, pod okriljem Općine Kakanj i Javne ustanove Kulturno-sportski centar, brojna udruženja građana, sportski klubovi, NVO, volonteri i entuzijasti ulože svoj maksimum u organizacionim aktivnostima, i još kada se uvaže sugestije građana, onda je to savršena formula za uspjeh.

Takva formula primijenjena je u Kaknju u protekle 4 godine kada je u posve novom ozračju, u odnosu na nekadašnju praksu, organizirana Kulturno-sportska manifestacija “Kakanjski dani”.

Uvjereni smo da ćemo i ove godine uspjeti napraviti pravi spektakl kojem će, osim građana Kaknja, prisustvovati i veliki broj ljudi iz drugih gradova. Pozivamo građane da putem Facebook profila Općine Kakanj pišu svoje sugestije u smislu koje sadržaji bi voljeli vidjeti u programu, koje muzičke zvijezde bi trebalo angažirati, koje sadržaje za djecu organizirati…”, navodi se u saopštenju press službe Općine.

 

 

Visoko.co.ba/Kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE