Lokalne TemePolicija privela Elvina Kriještorca zbog navodnih prijetnji Halimu Zukiću

Policija privela Elvina Kriještorca zbog navodnih prijetnji Halimu Zukiću

Jučer u poslijepodnevnim satima pripadnici PS Visoko su priveli u PU Visoko Elvina Kriještorca gdje će biti zadržan 24 sata.

Ovu informaciju nam je potvrdio i otac Elvina Kriještorca u telefonskom razgovoru kazavši kako je razlog privođenja navodne prijetnje upućene Halimu Zukiću kandidatu za načelnika OO SDA Visoko a koje prema njegovim riječima nisu istinite i utemeljene.

“Moj sin tvrdi da mjesec dana nije vidio Halima Zukića, a kamo li da mu prijeti. Prema tome došao sam do zaključka da je cijeli slučaj politički montiran da se moj sin skloni dok ne prodju izbori. Bio sam prisutan u PU Visoko kada je moj sin rekao da mu najviše pakuje šef krim službe zbog toga što mu supruga radi kod gospodina Halima Zukića. Tu su bili prisutni još i komandir PS Visoko i njegov zamjenik.”

Elvin Kriještorac je danas kako saznajemo upućen u Zenicu radi dalje istrage.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE