Lokalne TemePolovičan uspjeh ŠF "Visport-Zanatlija" u Kaknju, pioniri nastupili sa devet igrača

Polovičan uspjeh ŠF “Visport-Zanatlija” u Kaknju, pioniri nastupili sa devet igrača

Proteklog vikenda u okviru 11. kola Kvalitetne lige ZDK ŠF “Visport-Zanatlija” gostovali su u Kaknju kod ekipe Rudara.Interesantno je da se već igra drugi dio sezone, ali samo tri kola iz proljetne sezone, nakon čega slijedi pauza.

Pretpioniri su prvi igrali, konačan rezultat je na kraju bio 0:0, a odličnim odbranama u ekipi ŠF “Visport-Zanatlija” istakao se Anis Semić, kao i “komandant” odbrane Hamza Hadžimehanović.

U utakmici koja je uslijedila desio se nesvakidašnji slučaj. Edin Muzaferija je bio prinuđen da nastupa sa samo devet igrača jer iz nepoznatih razloga ostatak igrača se nije pojavio. Sa dva igrača manje na terenu, bez mogućnosti izmjena Rudar je bio bolji i slavio sa 3:0.

– “Iduću utakmicu igramo protiv ekipe ŠF “Tempo” Zenica. O mojim neodgovornim igračima ne bih ovim putem ništa konkretnije govorio dok se ne utvrde sve okolnosti njihovog bojkotovanja kluba. Čestitao bih na hrabrosti i igri ovih devet momaka koji su pokazali kako se igra u bori za ŠF “Visport-Zanatlija”. Iskoristit ću priliku i da najavim naše skoro gostovanje u Beogradu kod FK Crvena Zvezda, što je još jedno priznanje za sav naš trud i zalaganje u ovoj školi fudbala” – izjavio je za naš portal Edin Muzaferija.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE