ZDKPolitikaPoslanik Skupštine ZDK ispred DF-a Faruk Hodžić podnio neopozivu ostavku u stranci

Poslanik Skupštine ZDK ispred DF-a Faruk Hodžić podnio neopozivu ostavku u stranci

Poslanik Skupštine Zeničko-dobojskog kantona ispred Demokratske Fronte – Željko Komšić, te Predsjednika kluba poslanika DF i član Općinskog odbora Zenica Demokratske Fronte – Željko Komšić – Faruk Hodžić podnio je neopozivu ostavku na sve funkcije koje obavlja u stranci, a razloge je napisao na svom facebook page-u, status prenosimo u cijelosti:

“Poštovani članovi DF-a, dragi moji glasači i prijatelji

Ovim putem Vas obaviještavam da podnosim neopozivu ostavku na sve funkcije koje sam do sada obavljao u Demokratskoj Fronti i tražio sam da se moje ime briše iz evidencije članova stranke. Naime u posljednje vrijeme sam glasno rekao da se ne slažem sa politikom centrale DF-a ,nisam mogao više da trpim unutarstranačke podvale, laži, borbu loših ljudi za pozicije i ličnu korist. Zbog svega navedenog,čistog obraza i savijesti pred Bogom i pred Vama izlazim iz ove priče. Još jednom Hvala na povjerenju a moje zastupničko djelovanje u Skupštini kantona će i dalje biti u službi Vas i dobrobiti građana ZDK.

VELIKO HVALA NA RAZUMIJEVANJU.

Za KRAJ citirat ću:

‘Ako odeš, napustiš nešto, to ne mora značiti da si odustao nego da znaš kad je dosta! Jer, hrabrost je nekada i okrenuti se i otići. A ako protivnici misle da su time pobjedili, budi velikodušan pa ih pusti da uživaju u svojoj zabludi'”.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE