Poslušajte novi singl Adise Zvekić aka Diamusk nazvan “Freedom”

Adisa Zvekić, muzičarka koja nastupa pod umjetničkim imenom Diamusk objavila je prvi singl "Freedom" s nadolazećeg albuma koji je u fazi finalizacije i trebao bi ugledati svjetlo dana najkasnije do jeseni ove godine.

53
PODIJELI

Adisa Zvekić aka Diamusk

Numera “Freedom” istog je naziva kao i album sa deset novih pjesama, a objavljena je bez oficijelnog izdavača, pod labelom “Diamusk” i od 26. maja bit će dostupna na svim digitalnim streaming servisima.

Za vokale i tekst zadužena je Adisa, mix & mastering je radio Đani Pervan, trubu svira Hallvard Lyssand, dok produkciju potpisuje Adisin suprug Aldin Hasanović. Cover art za singl i album je uradio Indir Merdanović.

Nakon prošlogodišnjeg albuma “Wadada”, ovo je drugi solo album Diamusk i ukupno sedmo studijsko izdanje. Na novom albumu Adisa najavljuje i nekoliko iznenađenja.

“Diamusk crew je također snimio traku ‘Plamen’ koja će se pojaviti na kompilaciji ‘World Wide Riddim’ austrijskog ‘House of Riddim’, gdje će se naći zajedno sa više od 20 artista iz cijelog svijeta. Taj materijal će biti dostupan 26. juna”, otkrila nam je Zvekić.

klix.ba/visoko.co.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.